Az ESMTK-t látjuk vendégül szombaton

Rangadónak beillő mérkőzésnek vághatunk neki a bajnokság hetedik fordulójában.

A Debrecenben aratott újabb bajnoki sikerünket követően, illetve a szerdai nap során a Budakalásszal szemben abszolvált Magyar Kupa továbbjutásunk után szombaton ismét az NB III Keleti-csoportjában vár feladat csapatunkra: a pontvadászat hetedik körében a jelenleg a táblázat második helyét birtokló ESMTK gárdáját fogadjuk a Szojka Ferenc Stadionban.

Aktuális vetélytársunk utoljára még a második fordulójában kapott ki, összességében négy győzelem mellett még egy remire tettek szert, eddig lepergő fellépéseiken tizenkét gólt szereztek, míg ötöt kaptak. A két oldal eddig bemutatott formája alapján bizton állítható, hogy egy rangadónak beillő csörte keretein belül mérhetjük össze tudásunkat a budapesti alakulattal. Kisebb érdekesség, hogy soros riválisunk túlórázott a hét közepén, hiszen kupameccsükön a hosszabbításban egy-nullás arányban maradtak alul a Monorral szemben, jó kérdés lehet tehát, hogy az említett százhúsz perces csata menyire maradhat benne a pesterzsébeti lábakban.

A mieink továbbra is önbizalommal telve, eredményes szériában állomásozva készülhetnek, nem titkoltan azzal az ambícióval, hogy folytatni tudjuk sorozatunkat, és ugyan ismét kemény küldetés vár ránk, legjobb arcunkat felvonultatva felülkerekedhetünk masszívnak tetsző ellenlábasunkon.

NB III Keleti-csoport, 7. forduló, 2017. szeptember 23. (szombat), 16.00:

STC Salgótarján-ESMTK

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion. Vezeti: Újhelyi Tamás (Punyi Gyula, Köteles Csaba)

78336208.jpg