,,Nehéz dolgunk lesz"

Zoran Kuntic bízik benne, hogy itthon tudjuk tartani a győzelmet az idénynyitón.

Szombaton 17.30-as kezdéssel nekivágunk az új szezonnak az NB III Keleti-csoportjában. Mint arról már jó pár alkalommal beszámoltunk, a 2017/2018-as pontvadászat első körében egy rangadónak beillő párbaj keretein belül fogadjuk a Monort a Szojka Ferenc Stadionban. A közelgő találkozót megelőzően vezetőedzőnket, Zoran Kunticot kérdeztük.

- Mi a véleménye a mögöttünk hagyott hetekről?

- Több mint egy hónapja dolgozunk együtt a csapattal, erősebb, NB II-es ellenfelekkel is játszottunk edzőmeccseket, ahogy a mi osztályunkban szereplő, harmadik vonalbeli riválisokkal, vagy éppen megye egyesekkel, akik viszont szintén jó játékerőt képviseltek. Nagyon sokan voltak próbajátékon, valakivel elégedett voltam, míg másokkal nem. Összességében pozitívan értékelem a felkészülést.

- Az eddigiek alapján hogy érzi magát a csapatnál?

- Jól érzem magamat itt, gyönyörű a pálya, ami pedig külön örömteli, hogy rengeteg erdős vidék van, mert szeretek kirándulni, a szabadidőmet ezzel töltöm. A klubon belül is minden rendben van, nagyon rendesek a játékosok, csinálják a dolgukat.

20750587_500274590321469_161349692_n.jpg

- Számíthatunk még új igazolások érkezésére?

- Vannak olyan posztok, ahová még mindig keresünk játékosokat, egyelőre nincs végleges keretünk. Nagyon remélem, a napokban sikerül megegyeznünk a kiszemeltekkel, ezen a téren a jövő hét folyamán várhatóak pozitív változások, én azt szeretném, hogy kicsit bővebb legyen a keretünk.

- Perpillanat mit vár a közelgő szezon és a hétvégén esedékes Monor elleni nyitány kapcsán?

- Meccsről-meccsre fogunk haladni. A sorsolás úgy alakult, hogy a szezon elején a tavalyi második, harmadik, illetve negyedik helyezett ellen kell játszanunk. Úgy gondolom, a Monor még a legutóbbi idénynél is erősebb, egyértelműen az a céljuk, hogy feljussanak az NB II-be, szóval tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz szombaton, de bízom a játékosaimban, és abban, hogy itthon fogjuk tartani a három pontot!

IMG_2542.JPG