Megtartottuk a bajnoki rajt előtti főpróbát

Szombaton a szintén a harmadik vonalban szereplő SZEOL ellen zártuk a nyári edzőmeccsek sorát.

Szombat este utolsó nyári edzőmérkőzésén esett túl csapatunk, a hétvége első napján Zoran Kuntic volt gárdájával, a harmadik vonal Közép-csoportjában vélhetően majd a feljutásért küzdő SZEOL-lal szemben tartottuk meg a bajnoki főpróbát Dunakeszin.

A leginkább taktikai csata jellemezte összecsapás szünet előtti részében inkább a másik oldal bizonyult aktívabbnak, a hálók viszont érintetlenek maradtak a kifejezetten dinamikus párbaj pihenőjéig. A második felvonásban aztán már erőteljesebben támadtunk, mindkét fél bevehette volna a kaput, elől viszont ezúttal is hiányzott a kellő higgadtság, így találat nélküli remivel pergett le a hangolódó erőpróba.

Előkészületi mérkőzés:

SZEOL-STC 0-0

Helyszín: Dunakeszi.

STC: Lékai - Sulcz, Gál, Banjac Híves - Spitzmüller, Kovács B. - Lupták, Bogáti, Oláh L. - Pataki. Csereként léptek pályára: Czerula, Gábor Lukács, Takács P., Zsivóczky, Tóth B. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Takács László, csapatmenedzser: - Egy nagyon jó iramú mérkőzésen az első félidőben nem tudtunk mit kezdeni a Szeged agresszív játékával, a szünet után ugyan mezőnyfölényt tudtunk kialakítani, helyzeteinket ismét nem voltunk képesek gólra váltani. Sok sikert kívánok az ellenfélnek a bajnokságban, jól szolgálta felkészülésünket ez a találkozó.

logo_0720_02.jpg