,,Kimondottan jónak tűnik a csapat"

Az első fordulóbeli ellenfelünktől, a Monortól érkező Bogáti Péter némi drukkal várja a nyitókört.

Újabb frissen igazolt játékosunk bemutatkozásához érkeztünk, ezúttal azt a Bogáti Pétert kérdeztük, aki korábban a Diósgyőrben is megfordult, míg legutóbb csoport-, egyben első fordulóbeli riválisunknál, a Monornál futballozott. Következzen a középpályán bevethető labdarúgóval készített riportunk!

- Mit kell tudni a csapatunkhoz történő csatlakozásodról?

- Egy menedzser által kerültem képbe, aztán Takács László hívott, vele beszéltünk a jövőképről, felvázolta, mik az elképzelések, amik tetszettek. Ezt követően eljöttem megnézni a körülményeket, minden rendben volt, úgy gondolom, az NB III-as bajnokságot ismerve, kimondottan jónak tűnik a csapat. Szerintem elég reális lehet, hogy elérjük a kitűzött célt, mind az edzések, mind pedig a játékostársak is jó színvonalat képviselnek, a többséggel nagyjából ismerjük már régebbről egymást.

3.jpg

- Hol töltötted el eddigi legkellemesebb szakaszaidat pályafutásod során?

- Felnőtt karrieremet Diósgyőrben kezdtem, ott váltam felnőtt labdarúgóvá, a DVTK-ban lehettem NB I-es játékos is, később sajnos a kevés játéklehetőség miatt kellett eljönnöm, a másodosztályú Siófokban folytattam. Ez a két csapat volt eddig meghatározó az életemben. Ezután Budaörsre igazoltam, ahol a harmadik vonalat megnyerve feljutottunk az NB II-be, télen pedig Monorra kerültem, ahol a bajnokság megnyerése volt a cél, ami sajnos nem sikerült. Most következhet egy újabb fejezet, a Somos, ahol ismét merész elképzelésekért küzdhetünk, amik reményeink szerint, sikerülni is fognak.

- Kisebb érdekesség, hogy éppen volt klubodat, a Monort fogadjuk a nyitányon. Mit vársz ettől a találkozótól? Valamiben más lehet számodra ez a párbaj?

- Ugyanúgy kell majd kimennünk a pályára, mint a többi csapat ellen. Mindenképpen meg szeretnénk nyerni a mérkőzést, sőt a többi meccset is! Természetesen, egy kisebbfajta drukk van bennem, ilyenkor minden játékosban mozog egy bizonyítási vágy, ez bennem szintén megvan! Ahogy én is, a csapat ugyancsak mindent meg fog tenni azért, hogy győzni tudjunk az első, aztán minél több fordulóban!