Könnyed diadalt arattunk Egerben

Egy jó csapat otthonában tudtunk simán nyerni aktuális fellépésünkön.

Szerdán újabb gyakorló meccs következett az augusztus tizenkettedikén esedékes NB III-as startot már nagy elánnal váró gárdánk számára, soros kiruccanásunk során az erős állománnyal bíró Egernél vizitáltunk. A mérkőzésen végül egyértelmű fölényben játszva arattunk sima, négy-nullás sikert, a hátsó alakzatunk ismét masszívan muzsikált, talán csak amiatt bosszankodhatunk, hogy ezúttal is több helyzetet elpuskáztunk. Legközelebb szombaton lépünk pályára, a hétvége első napján Dunakeszin csapunk össze a SZEOL-lal 17.30-tól.

Előkészületi mérkőzés:

Egri FC-STC 0-4 (0-2)

STC: Lékai - Sulcz, Híves, Gál, Gubacsi - Bogáti, Spitzmüller, Kovács B. - Lupták, Oláh L., Pataki. Csereként léptek pályára: Czerula, Gábor Lukács, Takács P., Zsivóczky, Oroszi, Banjac. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Gól: Zsivóczky (2), Spitzmüller, öngól

Takács László, csapatmenedzser: - A helyzetkihasználásunk most már kezd tragikomédiába fulladni, úgy gondolom, ha a bajnoki mérkőzéseken, legalább a lehetőségeink tíz százalékát nem rúgjuk be, akkor bajba is kerülhetünk. Sok sikert kívánunk a sportszerűen játszó Egernek, úgy vélem, nagy sanszuk van arra, hogy ezzel a teljesítménnyel megnyerjék majd a megye egyes pontvadászatukat, szerintem a Heves megyei bajnokság aranyérmének legfőbb várományosa ellen léptünk pályára ezen a napon.

IMG_1695.JPG