Döntetlent játszottunk Rimaszombaton

Újabb edzőmeccsünkön gól nélkül zártunk szlovákiai ellenfelünk otthonában.

Kedden ismét gyakorló meccsen lépett pályára együttesünk, legfrissebb edzőmérkőzésen a nemrégiben általunk már négy-egyes arányban legyőzött Rimaszombat otthonába látogattunk. Kisebb érdekesség, hogy szlovákiai ellenfelünk már korábbi vezetőedzőnk, Bari Jenő irányításával vágott neki a kilencven percnek.

Már a találkozó legelején fölénybe kerültünk, de hiába irányítottuk a játéktéren zajló eseményeket, nyomásunk nem érett góllá, csupán a labda jelentős százalékban történő birtoklásáig és helyzetekig jutottunk.

Ahogy az első félidőben, a második felvonásban sem rezdültek meg a hálók, sem a valamivel aktívabbá váló házigazdák, sem a kapu bevételével továbbra is hadilábon álló mieink sem voltak képesek betalálni, így nulla-nullás döntetlennel pergett le a kifejezetten férfias küzdelem közepette lepergő összecsapás. Folytatás szerdán 18.30-tól, amikor a szintén NB III-as THSE-Szabadkikötőnél vizitálunk.

Felkészülési mérkőzés:

MSK Rimavská Sobota (Rimaszombat)-STC 0-0

STC: Lékai - Gál, Banjac, Gubacsi - Oláh L., Kovács B., Bogáti, Spitzmüller, Takács P., Lupták - Kovács E. Cserék: Keserű, Híves, Sulcz, Illés E., Oroszi, Alex, Pataki, Lakatos Cs. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Takács László, csapatmenedzser: - Látszott a fiúk mozgásán a napi két edzés. Ami mindenképp bizalomgerjesztő, hogy a mérkőzésen, nem túlzás, száz helyzetet dolgoztunk ki, a góllövéssel viszont ezúttal hadilábon álltunk. 

salgo_003.jpg