Győzelemmel indítottuk a felkészülést

Zoran Kuntic a szlovák második vonalbeli Rimaszombat elleni sikerrel mutatkozott be csapatunk élén.

Előkészületi mérkőzés:

STC-MSK Rimavská Sobota (Rimaszombat) 4-1 (2-0)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 120 néző. Vezette: Varga G. (Gordos Á., Tóth I.)

STC: Czerula - Felker, Gubacsi, Híves, Kerényi - Kovács B., Domonyi, Takács P., Bogáti, Lupták - Pataki. 2. félidő: Keserű (Tajti) - Gubacsi, Lakatos, Petrezselyem - Oroszi, Romhányi, Ferkó, Zvara - Vágner, Rabóczki, Habi. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Gól: Pataki, Takács P., Lupták, Oroszi

Takács László, csapatmenedzser: - Azt gondolom, remek körülmények között tudtuk elkezdeni ezt a hetet, rengeteg új játékost teszteltünk, ami a jövő héten is folytatódik. Természetesen, ha el szeretnénk érni céljainkat, még jobb játékra lesz szükség, viszont ahhoz képest, hogy az első edzőmérkőzésünk volt, és a srácok még nem nagyon ismerhették egymást, voltak kiemelkedően jó teljesítmények.

A következő idényre történő felkészülésnek a hét elején nekivágó csapatunk szombaton délelőtt túlesett első nyári edzőmeccsén: az említett időpontban a legutóbbi idényben a szlovák második vonal hetedik helyén záró Rimaszombat gárdáját fogadtuk a Szojka Ferenc Stadionban. Megemlítendő, hogy mostanra elkészült az MLSZ előírásainak megfelelő fedett rész lelátónkon, mely szerkezet alatt kétszáz fő tekintheti meg hazai mérkőzéseinket.

Kiváló időben és parádés játéktéren csaphattak össze a felek, csapatunkban több új arc és jó pár próbázó is szerepet kapott, akiknek a sorsáról a következő időszakban dönt majd a Zoran Kuntic által vezetett szakmai stábunk.

Jól kezdtük a találkozót, egy formás akció végén már rögtön a meccs legelején megrezgettük a kaput, miután Pataki használt ki higgadtan egy közeli ziccert. Nem sokkal később, Takács jóvoltából megdupláztuk fórunkat, egyértelmű fölényben adogattunk, a csupán hébe-hóba veszélyeztető vendégeknek csak elvétve akadt lehetősége, hálóőrünknek mindössze két ízben kellett védenie.

19780648_484389658576629_6536967579763524457_o.jpg

A második felvonásnak teljes mértékben friss erőkkel vágtunk neki, a látogatóknak ugyan valamivel aktívabbnak bizonyultak, mint korábban, kézben tartottuk a pályán zajló eseményeket, és ugyan legalább a szépítés összejött a látogatóknak, Lupták és a nem mindennapi bombagólt jegyző Oroszi jóvoltából a szünetet követően is képesek voltunk betalálni, így sima, négy-egyes győzelmet könyvelhettünk, remekre sikeredett tehát Zoran Kuntic bemutatkozása.

Az előttünk álló napokban gőzerővel folytatódik a munka, legközelebb pedig a Fülekkel mérjük majd össze tudásunkat.