,,Még az edzéseken sem szeretek veszíteni"

Lukács Raymond még nem tudja, mit hoz számára a jövő.

Csapatunk nemrégiben befejezte a 2016/2017-es szezont a harmadik vonal Keleti-csoportjában. A szemszögünkből változatos idény végén támadónk, Lukács Raymond a harmadik helyen futott be a régió gólkirályi versenyében, játékosunk harmincegy mérkőzésen, huszonöt alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. A termelékeny szezonban érintett csatárunkat több téma kapcsán kérdeztük.

- Hogyan értékeled a mögöttünk hagyott idényt egyénileg és csapatszinten?

- Nagyon jó kerettel vágtunk neki a bajnokságnak, de sajnos elég későn állt össze a csapat, és ez aztán kihatott az eredményekre is! Hála istennek, egyénileg hála istennek egész jó évnek mondanám az elmúlt szezont, hiszen elkerültek a sérülések és azért valamit le tudtam tenni az asztalra a csapaton belül.

- Mondhatjuk, hogy kellő változatosság jellemezte a csapat által elért eredményeket. Szerinted miért?

- A hullámzó teljesítményünket én arra fognám, hogy egy teljesen új csapat alakult ki a nyáron, mi játékosok nem nagyon ismertük egymást, és nem utolsósorban, a sok sérülés is szerepet játszott benne.

IMG_3519.jpg

- A szezonban jegyzett huszonöt góllal szerinted kihoztad magadból a maximumot?

- Amikor elkezdődött a bajnokság, aláírtam volna a huszonöt gólt, de így már azt mondom, ha picit szerencsésebb vagyok, akkor talán elérhettem volna harminc-harmincöt találatot is.

- Tizenegy sárgát szedtél össze a bajnokságban. Minek lehetett köszönhető ez a viszonylag nagy szám?

- Eléggé temperamentumos játékos vagyok, aki csupa szív és lélek a pályán, egyes helyzetekben nem tudtam önkontrollt gyakorolni magamon, hisz én még az edzéseken sem szeretek veszíteni, nemhogy bajnokin, de erre egyre jobban odafigyelek, és remélem, a következő szezonban már nem kapok ennyi lapot.

IMG_6741.jpg

- Hogy fog eltelni számodra a nyári szünet?

- Jelenleg itthon pihenek Nagyváradon, próbálom élvezni a vakációt. Szerdán utazok Barcelonába, aztán pedig bízom benne, eldől a sorsom, hogy hol folytatom tovább a karrieremet.

- Minden bizonnyal egy ilyen termelékeny teljesítmény után találkozhatsz megkeresésekkel.

- Igen, mint mondtam, eléggé jól sikerült ez a szezon, ennek a gyümölcse, hogy van több megkeresésem, de én nagyon jól éreztem magamat Salgótarjánban. Még a jövő titka, hol folytatom tovább! Végezetül, ezúton szeretném megköszönni a szurkolóknak, a csapattársaknak, a vezetőknek, és mindenkinek, aki valamilyen szinten a csapat mellett állt, ezt az elmúlt egy évet!

Raymond-Lukacs.jpg