Rangadónak beillő meccsel kezdjük a szezont

Izgalmasnak ígérkező találkozóval vágunk neki az augusztus 12-én rajtoló új idénynek.

Hétfőn ismertté vált a harmadik vonal Keleti-csoportjának következő idényével kapcsolatos sorsolása, gyakorlatilag kimondható, hogy kisebbfajta rangadóval indíthatja el az új szezont Zoran Kuntic által irányított csapatunk, augusztus 12-én ugyanis a legutóbbi évad során a pontvadászat második pozícióját megkaparintó Monorot fogadjuk a Szojka Ferenc Stadionban. A 17.30-as kezdéssel esedékes párbajban kifejezetten érdekesnek kinéző kilencven percre van kilátás, reméljük, az előző bajnokságokhoz hasonlóan, ismét szépszámú közönség teszi majd tiszteletét az összecsapáson.

NB III Keleti-csoport, 1. forduló, 2017. augusztus 12. (szombat), 17.30:

STC-Monori SE

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.

STC-Monor.jpg


Ismét vállalható vereségen vagyunk túl

Újabb előkészületi találkozónkon nagy csatában maradtunk alul az NB I-be vágyódó Békéscsaba otthonában.

Előkészületi mérkőzés:

Békéscsaba 1912 Előre-STC 3-1 (0-0)

Helyszín: Békéscsaba, Kórház utcai Stadion (centerpálya). Vezette: Lovas L. (Albert I., Medovarszki J.)

Békéscsaba 1912 Előre: Máthé - Viczián, Fehér, Babinyecz, Pilán - Kiss L., Nagy I., Szatmári, Gránicz - Urbin, Szalai. Cserék: Ribánszki, Ilyés, Birtalan, Eszlátyi, Tóth D., Zahorán, Király, Szélpál, Nagy S., Seres, Kálmán Sz. Vezetőedző: Boér Gábor.

STC: Czerula (Keserű) - Gál (Híves), Gubacsi, Banjac, Besztercei (Lukács J.) - Lakatos (Oroszi), Spitzmüller, Kovács B. (Takács P.), Bogáti - Pataki, Oláh L. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Gól: Szélpál, Urbin, Ilyés, ill. Oláh L.

Szerdán újabb gyakorló meccs várt együttesünkre, ezúttal a honi második vonalban szereplő, egyértelműen az első osztályba való feljutás gondolatával kacérkodó Békéscsaba otthonába látogattunk.

A mérkőzés első félideje gól nélkül pergett le, bár inkább mi veszélyeztettünk, mezőnyfölényben adogattunk, ezt nem tudtuk kihasználni, így egállal mehettünk pihenni.

A második felvonásban előnybe kerültünk Oláh László révén, majd ezután előbb egalizáltak a házigazdák. A azt követő időszakban folyamatosan egyre fiatalabbá váló együttesünk még kétszer kapitulált, így végül három-egyes arányban kaptunk ki rutinosabb ellenfelünktől, ugyan alulmaradtunk, ebből a kilencven percből is fontos következtetéseket vonhatott le szakmai stábunk. Folytatás kedden, tizenhét órától a Rimaszombatnál vendégeskedünk.

Takács László, csapatmenedzser: - Bár szerda reggel kilenc órakor indultunk útnak, kalandos körülmények között érkeztünk meg Békéscsabára, mivel lerobbant a buszunk. A hetvenedik percig egy-nullra vezettünk, majd egy hibát kihasználva egyenlített az ellenfél, ezt követően pedig tíz perc alatt lőttek még kettőt. Azt gondolom, nagyon jó erőfelmérőn vagyunk túl az NB I-be készülő hazaiak ellen. Kiemelendő, hogy egységes, szervezett, stabil csapatként működtünk.

korhaz-utcai-stadion.jpg


Volt NB I-es csapattal meccseltünk szombaton

Kis híján megleptük a nemrégiben még az első osztályban szereplő ellenfelünket.

Előkészületi mérkőzés:

Gyirmót FC Győr-STC 2-1 (0-0)

Helyszín: Mátraháza, edzőtábori pálya, 150 néző. Vezette: Ducsai

Gyirmót FC Győr: 1. félidő: Sebők - Achim, Szőcs, Széles, Présinger - Nagy P., Paku - Szalánszki, Simon A., Kőris - Jano. 2. félidő: Rusák - Szegi, Lengyel, Lázár, Németh Zs. - Kiss M., Varga P. - Czár, Stieber A., Farkas Z. - Máté J. Vezetőedző: Molnár László

STC: Helesfai (Keserű) - Karacs, Gál, Gubacsi, (Lukács), Banjoc (Takács P.) - Spitzmüller (Illés E.), Domonyi (Nikolic) - Oláh (Bogáti), Kovács B. (Szalka), Lakatos Cs. (Gaszner) - Pataki (Oroszi). Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Gól: Máté J., Czár, ill. Karacs

Szombaton újabb előkészületi találkozón esett túl csapatunk, a hétvége első napján az NB I-től az előző szezont követően búcsúzó Gyirmóttal mértük össze tudásunkat Mátraházán.

Ismét több új arcot fedezhettünk fel együttesünk összeállításában, kiemelendő, hogy igen fiatal társasággal vettük fel a kesztyűt.

Jó iramban indult a meccs, az első félidő derekáig egált volt a játék képe, hol az egyik, hol a másik oldal próbálkozott nagyobb lelkesedéssel. Aztán kissé átvette a kezdeményezési szerepkört ellenfelünk, míg mi leginkább kontrákra rendezkedtünk be, ugyan riválisunk előtt adódott lehetőség, gól nélkül mehettek pihenni a felek.

A második felvonás elején nagy helyzetet hagyott kihasználatlanul az előző idényt még az első osztályban töltő alakulat, majd az 55. percben előnybe kerültünk, miután Bogáti passzából Karacs vette be a kaput.

Nem sokkal később hálóőrünk hárított szépen, majd egy szögletből Máté János egalizált.

A mérkőzés továbbra is izgalmas mederben zajlott, bár az idő előrehaladtával egyre inkább ifjabbá vált gárdánk, méltóképpen viaskodtunk a jóval rutinosabb Győr-Moson-Sopron megyeiekkel.

A 76. percben hátrányba kerültünk: egy elé pattanó labdát Czár a tizenhatos vonaláról vágta a gólvonalon túlra.

A hátralévő időben már nem módosult az eredmény, így kettő-egyes arányban maradtunk alul, a vereségtől függetlenül azonban jó pár kedvező benyomásra tehettünk szert. Szerdán és csütörtökön jöhet a folytatás, előbb Békéscsabán, majd Nagyváradon lesz jelenésünk.

Takács László, csapatmenedzser: - Reményt keltő mérkőzést játszottunk, és ami mindenképpen nagyon nagy boldogság számunkra, hogy a meccsen tíz darab, '98-as, '99-es és 2000-es születésű játékos lépett nálunk pályára, ami a jövőre nézve, nekünk óriási dolog.

20117097_1531373390247379_1634668635710336479_o.jpg


Így néz ki a következő bajnokság mezőnye

Több új társasággal találkozhatunk majd az új idényben.

Az MLSZ illetékes bizottsága a napokban közzétette a harmadik vonal következő idényének csoportbeosztásait. Nem meglepő módon, csapatunk ismét a Keleti régióba kapott besorolást. Ettől a pontvadászattól kezdődően, tizenhat gárda mérettetheti meg magát, régi-új vagy éppen friss együttesként köszönthetjük a a Cigándot, a Füzesgyarmatot, a Gyöngyöst, a Tiszafüredet, illetve a hozzánk hasonlóan Nógrád megyei Balassagyarmatot. Nézzük meg a pontos beosztást!

NB III Keleti-csoport: Balassagyarmat, Cigánd, Debreceni EAC, Diósgyőr II, ESMTK, Füzesgyarmat, Gyöngyös, Jászberény, Monor, MTK II, Nyírbátor, Putnok, STC, Tállya, Tiszafüred, Tiszaújváros.

mlsz-5328_b.jpg


Győzelemmel indítottuk a felkészülést

Zoran Kuntic a szlovák második vonalbeli Rimaszombat elleni sikerrel mutatkozott be csapatunk élén.

Előkészületi mérkőzés:

STC-MSK Rimavská Sobota (Rimaszombat) 4-1 (2-0)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 120 néző. Vezette: Varga G. (Gordos Á., Tóth I.)

STC: Czerula - Felker, Gubacsi, Híves, Kerényi - Kovács B., Domonyi, Takács P., Bogáti, Lupták - Pataki. 2. félidő: Keserű (Tajti) - Gubacsi, Lakatos, Petrezselyem - Oroszi, Romhányi, Ferkó, Zvara - Vágner, Rabóczki, Habi. Vezetőedző: Zoran Kuntic.

Gól: Pataki, Takács P., Lupták, Oroszi

Takács László, csapatmenedzser: - Azt gondolom, remek körülmények között tudtuk elkezdeni ezt a hetet, rengeteg új játékost teszteltünk, ami a jövő héten is folytatódik. Természetesen, ha el szeretnénk érni céljainkat, még jobb játékra lesz szükség, viszont ahhoz képest, hogy az első edzőmérkőzésünk volt, és a srácok még nem nagyon ismerhették egymást, voltak kiemelkedően jó teljesítmények.

A következő idényre történő felkészülésnek a hét elején nekivágó csapatunk szombaton délelőtt túlesett első nyári edzőmeccsén: az említett időpontban a legutóbbi idényben a szlovák második vonal hetedik helyén záró Rimaszombat gárdáját fogadtuk a Szojka Ferenc Stadionban. Megemlítendő, hogy mostanra elkészült az MLSZ előírásainak megfelelő fedett rész lelátónkon, mely szerkezet alatt kétszáz fő tekintheti meg hazai mérkőzéseinket.

Kiváló időben és parádés játéktéren csaphattak össze a felek, csapatunkban több új arc és jó pár próbázó is szerepet kapott, akiknek a sorsáról a következő időszakban dönt majd a Zoran Kuntic által vezetett szakmai stábunk.

Jól kezdtük a találkozót, egy formás akció végén már rögtön a meccs legelején megrezgettük a kaput, miután Pataki használt ki higgadtan egy közeli ziccert. Nem sokkal később, Takács jóvoltából megdupláztuk fórunkat, egyértelmű fölényben adogattunk, a csupán hébe-hóba veszélyeztető vendégeknek csak elvétve akadt lehetősége, hálóőrünknek mindössze két ízben kellett védenie.

19780648_484389658576629_6536967579763524457_o.jpg

A második felvonásnak teljes mértékben friss erőkkel vágtunk neki, a látogatóknak ugyan valamivel aktívabbnak bizonyultak, mint korábban, kézben tartottuk a pályán zajló eseményeket, és ugyan legalább a szépítés összejött a látogatóknak, Lupták és a nem mindennapi bombagólt jegyző Oroszi jóvoltából a szünetet követően is képesek voltunk betalálni, így sima, négy-egyes győzelmet könyvelhettünk, remekre sikeredett tehát Zoran Kuntic bemutatkozása.

Az előttünk álló napokban gőzerővel folytatódik a munka, legközelebb pedig a Fülekkel mérjük majd össze tudásunkat.


Neves kapusedző állt csapatunk mellé

Megyén túlról érkezik segítség klubunkhoz.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Zoran Kuntic vezette együttesünk ezen a héten megkezdte felkészülését a harmadik vonal Keleti csoportjának következő idénybeli küzdelmeire. A mai nap során, amolyan ideiglenes, kisegítő jelleggel egy neves kapusedző csatlakozott a szakmai stábhoz, a következő időszakban, nagyjából két-három hétig, a százhatvan NB I-es mérkőzést és kétszáz külföldi bajnokit Babócsy András segíti kapusaink munkáját, a jelenleg ötven esztendős sportember, újdonsült trénerünk, Takács Lászlóra, valamint tulajdonosunkra való tekintettel, honorárium nélkül segít leendő hálóőreink kiválasztásában és felkészítésükben. Köszönjük az üdvözölendő, sokak számára példa értékkel bíró gesztust.

2015_10_18_babocsy800.jpg


Megkezdtük a felkészülést

Szombaton már hazai edzőmeccs vár csapatunkra.

Csapatunk megkezdte felkészülését az NB III Keleti-csoportjának tavaszi idényére. Kedden, amolyan hangolódó, próbajátékosok részvételével megrendezett foglalkozást vezényelt le újdonsült vezetőedzőnk, Zoran Kuntic, míg szerdán, új igazolásaink és a minket már az előző szezonban erősítő labdarúgók is belevetették magukat a munkába. A héten még jó pár tréning vár együttesünkre, mígnem szombaton délelőtt tíz órási kezdéssel jöhet az első előkészületi találkozó, az említett időpontban a Rimaszombat gárdáját fogadjuk a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban.

Ide kattintva érhetőek el Bakos László fotói a kedd délutáni edzésről.

Előkészületi mérkőzés:

2017. július 8. (szombat), 10.00: STC Salgótarján-MSK Rimavská Sobota (Rimaszombat)

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.

DSC_0489.JPG


Új edzővel vágunk neki a szezonnak

Jelenleg ugyan még a nyári szünet kellős közepén pihen együttesünk, a háttérben gőzerővel dolgoznak klubunk elöljárói azon, hogy minél ütőképesebb állománnyal tudjunk nekivágni az augusztus tizenkettedikén elrajtoló új idény küzdelmeinek.

Most egy igen csak lényeges váltásról számolunk be a minket követőknek: bár vezetőink meg voltak elégedve Bari Jenő munkájával, mivel az MLSZ előírásai miatt, az elkövetkezendő időszakban nem ülhet le a kispadra, ugyanis az NB III-ban történő munkához "A" licencere van szükség, ezért új edző után kellett néznünk. Mindenképpen meg kell említeni, a jövőben valamilyen szerepkörben számítunk a gárdánkat az előző tavasz során irányító szakemberre.

A napokban az is eldőlt, ki veheti át a harmadik vonal Keleti-régiójában szereplő alkulatunk irányítását: immáron hivatalosan kijelenthető, az egykori Fradi-kedvenc Zoran Kuntic kezébe került a stafétabot. Az ötvenedik életévét ez év márciusában betöltő egykori csatár, korábban labdarúgóként többek között a szerb Vojvodina mellett a ciprusi AEK Larnacát, a Kecskemétet, a Parmalatot vagy éppen a Vasast és a Videotont is segítette, karrierje legemlékezetesebb időszakát azonban az annak idején a Bajnokok Ligájában a legjobb tizenhat közé Ferencvárosban töltötte.

Újdonsült vezetőedzőnk trénerként korábban megfordult a Fradiban, a Pápában, a Diósgyőrben, a határon túl a Hajduk Kulát is segítette, míg legutóbb a másodosztályú SZEOL-nál vállalt feladatot.

A csapatunk élére frissen kinevezett szakemberrel klubunkhoz való csatlakozása kapcsán beszélgettünk.

- Mikor hallott először csapatunk megkereséséről?

- Két-három héttel ezelőtt éppen a párommal voltunk nyaralni, amikor megkerestek a klubtól. Ekkor abban maradtunk, ha hazatértünk, személyesen leülünk és megismerjük egymást. Így is történt, kedden találkoztunk, pár órán keresztül beszéltünk a fociról, majd megállapodtunk, kezet nyújtottunk egymásnak, jövő szerdán pedig megkezdjük a felkészülést!

- Tud valamit az itteni futballal kapcsolatban?

- Tisztában vagyok vele, hogy Salgótarjánban nagy múltja van a labdarúgásnak. Annak idején, volt is szerencsém a városban pályára lépni, még amikor a Parmalat játékosa voltam. El kell ismerni, akkor nagy szerencsénk volt, hogy egykori klubommal bennmaradtunk az első osztályban. Én azt szeretném, ha legalább arra a szintre fel tudna jönni a csapat, amit akkor képviselt az itteni futball.

233220_zoran_kuntics.jpg

- Legutoljára az NB II-től elbúcsúzó SZEOL-nál dolgozott. Hogyan tekint vissza erre az időszakra?

- Nagy hátrányban vettük át a csapatot decemberben, A vezetőség ugyan bízott a bennmaradásban, sajnos az anyagi lehetőségek nem voltak olyan jók, hogy tudjunk igazolni megfelelő játékosokat. A szerzett pontok számával nem voltam elégedett, viszont a mutatott játékkal igen. Nagyon sajnálom, hogy kiesett a csapat, de ez valahol logikus volt...

- Mennyire ismeri a jelenlegi NB III-as mezőnyt?

- Több csapat összeállítását ismerem, tudom, hogy az előző idényben a Kazincbarcika lett a Keleti-csoport bajnoka, míg a Monor a második helyen zárt, ahol egyébként volt játékosom, Horváth Dávid a vezetőedző. A harmadik vonalban is vannak jó játékosok, tehetséges fiatalok, úgyhogy, egyáltalán nem mondanám azt, hogy nem tudok semmit erről az osztályról.

- Bár még nagyon az elején vagyunk, de a következő szezonban milyen elvárásai lehetnek a csapattal szemben?

- Igyekszünk minél erősebb csapat összerakni, jól és sokat dolgozni, egyben, remélni, hogy a befektetett munka után az eredmény is jönni fog!


Két játékosunk is magasabb osztályban folytatja pályafutását

A honi élvonalba és az NB II-be vezetett Lukács Raymond és Köböl Máté útja.

Az elmúlt napokban tovább folytatódott a sorozat, miszerint csapatunkból magasabb osztályban szereplő klubokhoz csatlakoznak korábbi játékosaink. A mögöttünk hagyott években nagyjából hét-nyolc egykori labdarúgónk döntött úgy, hogy az NB II-be igazolt együttesünkből, ezen a nyáron pedig két, egyaránt figyelemreméltó váltással gyarapodot ez a tendencia: a legutóbbi szezonban huszonöt gólig jutó Lukács Raymond a kis híján az élvonalba kerülő Kisvárdához tette át székhelyét, míg a középpályán motorjának számító Köböl Máté az NB I-es Mezőkövesdet segítheti a jövőben.

Az említett váltások egyértelmű perspektívát szolgáltatnak a fiatalok számára, hiszen látható, komoly munkával tökéletes ugródeszkának bizonyulhat gárdánk ahhoz, hogy ne a környék ilyen-olyan társaságaiban kelljen majd elfocizgatniuk, hanem akár magasabb szinten is bizonyíthatnak!

Mindkét, immáron volt futballistánknak köszönjük az előző időszakot, egyben sok sikert kívánunk nekik pályafutásuk további szakaszában!

19260539_1655570164470429_7105676736502952276_n.jpg


Így látta a tavaszt Bari Jenő

A csapatunkat a bajnokság második felében irányító tréner felemás érzésekkel tekint vissza az előző hónapokra.

Felnőtt csapatunk igen változatos szereplést bemutatva, a kilencedik helyen fejezte be a harmadik vonal Keleti-csoportjának aktuális küzdelmeit. A nemrégiben lezajló tavaszi szezon kapcsán az együttesünket a második félévben irányító Bari Jenőt kérdeztük.

- Hogyan gondol vissza a mögöttünk hagyott tavaszra?

- Amikor elvállaltam a csapatot, az utolsó pillanatokban tudtam meg, hogy én leszek a vezetőedző. Nem voltunk könnyű helyzetben, mert korábban egy esetleges feljutás is szóba került, sajnos azonban nem így ért véget az ősz, amikor átvettem a társaságot, három pontra voltunk a kieséstől. Úgy gondolom, amit kért tőlem és a csapattól a vezetőség, vagyis hogy maradjunk benn, az sikerült, úgyhogy ebből a szempontból elégedett vagyok a szezonnal.

- Mi miatt lehet önben némi hiányérzet?

- Szűkös volt a keretünk, bár minden poszton volt két játékosunk, a cseréknek nem volt meg a megfelelő kvalitásuk, ez pedig például még ősszel fennállt, ne felejtsük el, hogy idény közben hét játékos távozott a klubtól, és ugyan érkeztek erősítések is a télen, nem mindenki hozta azt a szintet, amit elvártunk. Ebben a félszezonban, tizenhat mérkőzésen szereztünk huszonnégy pontot, ősszel pedig tizennyolcon, ugyanennyit, abból a szempontból van még bennem hiányérzet, hogy szerintem három ponttal több volt benne a srácokban, ami ha meglenne, az ötödik helyen zártunk volna.

IMG_0632.jpg

- Valamiért a pechszéria a második félév során is rányomta a bélyegét a csapat szereplésére...

- A kihagyott helyzetek és tizenegyesek már ősszel is kísértettek minket, ez a széria pedig folytatódott a tavasszal. Azt is meg kell persze említeni, volt olyan találkozónk is, amikor hozzánk pártolt a szerencse, de azért többször voltunk szerencsétlenebbek, például vegyük a Nyírbátor elleni idegenbeli meccset, ahol büntetőt rontottunk, vagy az MTK elleni találkozót, amikor az utolsó percben hibáztunk tizenegyest.

- Egyénileg kikkel volt leginkább megelégedve és kiktől várt esetleg jobb produkciót?

- Mint csapat jól dolgoztunk együtt, mint egy jó kis család. Lukács Raymondot mindenképp meg kell említeni, huszonöt gólt rúgott, nélküle nem tudtam volna elképzelni a támadójátékunkat. Kapusunk, Fildan majdnem minden meccsen jó teljesítményt nyújtott, azt hozta, amit elvártunk tőle, a nehezebb pillanatokban megtartotta a csapatot. De megemlíteném még Köbölt, Kerényit vagy Sulczot is, akik vitték a társaságot, összetartották a keretet, jó mentalitással rendelkeznek. Csókától többet vártam, azt hittem, tavasszal megrúgja a maga hat gólját és húzóembere lesz a csapatnak, a felkészülés alatt nagyon jól indult, bíztam benne, visszakaptuk a régi arcát, de sajnos a bajnokik ezt nem igazolták. Mellette többet vártam Zvarától is, reméltem, hogy valamivel többet hozzá tud tenni a játékhoz, a csapatnak szüksége lett volna rá. Az állomány további tagjai hozták azt, ami bennük van.

- Mit hozhat a jövő?

- Egyelőre erre nem tudok válaszolni. Azt tudom, hogy "A" licences edzőt kell találnia a klubnak, nekem pedig egyelőre csak "D"-s van. Jó kérdés, hogy milyen mozgás lehet, vannak-e esetleg olyanok, akik máshol akarnak szerencsét próbálni, és kik azok, akik maradni szeretnének. Ezekben a témákban jelenleg a vezetőség tudna konkrét információkkal szolgálni.


,,Még az edzéseken sem szeretek veszíteni"

Lukács Raymond még nem tudja, mit hoz számára a jövő.

Csapatunk nemrégiben befejezte a 2016/2017-es szezont a harmadik vonal Keleti-csoportjában. A szemszögünkből változatos idény végén támadónk, Lukács Raymond a harmadik helyen futott be a régió gólkirályi versenyében, játékosunk harmincegy mérkőzésen, huszonöt alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. A termelékeny szezonban érintett csatárunkat több téma kapcsán kérdeztük.

- Hogyan értékeled a mögöttünk hagyott idényt egyénileg és csapatszinten?

- Nagyon jó kerettel vágtunk neki a bajnokságnak, de sajnos elég későn állt össze a csapat, és ez aztán kihatott az eredményekre is! Hála istennek, egyénileg hála istennek egész jó évnek mondanám az elmúlt szezont, hiszen elkerültek a sérülések és azért valamit le tudtam tenni az asztalra a csapaton belül.

- Mondhatjuk, hogy kellő változatosság jellemezte a csapat által elért eredményeket. Szerinted miért?

- A hullámzó teljesítményünket én arra fognám, hogy egy teljesen új csapat alakult ki a nyáron, mi játékosok nem nagyon ismertük egymást, és nem utolsósorban, a sok sérülés is szerepet játszott benne.

IMG_3519.jpg

- A szezonban jegyzett huszonöt góllal szerinted kihoztad magadból a maximumot?

- Amikor elkezdődött a bajnokság, aláírtam volna a huszonöt gólt, de így már azt mondom, ha picit szerencsésebb vagyok, akkor talán elérhettem volna harminc-harmincöt találatot is.

- Tizenegy sárgát szedtél össze a bajnokságban. Minek lehetett köszönhető ez a viszonylag nagy szám?

- Eléggé temperamentumos játékos vagyok, aki csupa szív és lélek a pályán, egyes helyzetekben nem tudtam önkontrollt gyakorolni magamon, hisz én még az edzéseken sem szeretek veszíteni, nemhogy bajnokin, de erre egyre jobban odafigyelek, és remélem, a következő szezonban már nem kapok ennyi lapot.

IMG_6741.jpg

- Hogy fog eltelni számodra a nyári szünet?

- Jelenleg itthon pihenek Nagyváradon, próbálom élvezni a vakációt. Szerdán utazok Barcelonába, aztán pedig bízom benne, eldől a sorsom, hogy hol folytatom tovább a karrieremet.

- Minden bizonnyal egy ilyen termelékeny teljesítmény után találkozhatsz megkeresésekkel.

- Igen, mint mondtam, eléggé jól sikerült ez a szezon, ennek a gyümölcse, hogy van több megkeresésem, de én nagyon jól éreztem magamat Salgótarjánban. Még a jövő titka, hol folytatom tovább! Végezetül, ezúton szeretném megköszönni a szurkolóknak, a csapattársaknak, a vezetőknek, és mindenkinek, aki valamilyen szinten a csapat mellett állt, ezt az elmúlt egy évet!

Raymond-Lukacs.jpg


Befejeződött a bajnokság

Jó pár gólt tartogatott a pontvadászat utolsó fordulója.

A legutóbbi hétvégén az utolsó, harmincnegyedik forduló is lepergett az NB III Keleti-csoportjában. Sok gólt hozott a zárókör, a bajnok Kazincbarcika csúnyán elbánt a sereghajtó újpesti fiatalokkal, a BKV Előre pontot csent az ezüstérmes Monortól, a dobogó legalsó fokán befutó Jászberény legyőzte a Nyírbátort, az MTK kettő nyerni tudott a DVSC-DEAC-nál, a diósgyőri tartalékok bevették Hajdúböszörményt, a Putnok legyűrte a REAC-ot, az ESMTK elbánt a Tállyával, míg a Hatvan idegenben fektette két vállra a Tiszaújvárost. A harmadik vonaltól a DVSC-DEAC, a REAC, a Hatvan, a Hajdúböszörmény és az Újpest kettő búcsúzott, a felsorolt együttesek a megyei első osztályban folytathatják.

NB III Keleti-csoport, 34. forduló:

Újpest II-Kazincbarcika 0-8

BKV Előre-Monor 2-2

Jászberény-Nyírbátor 3-1

DVSC-DEAC-MTK II 1-2

Hajdúböszörmény-Diósgyőr II 0-3

Putnok-REAC 2-1

ESMTK-Tállya 3-1

Tiszaújváros-Hatvan 0-2

STC Salgótarján-Rákosmente KSK 2-1

15129505_1168967816524195_1518593869891129463_o.jpg


Szép győzelemmel zártuk a szezont

Hátrányból talpra álló csapatunk az RKSK elleni három ponttal esett túl az utolsó fordulón.

NB III Keleti-csoport, 34. forduló:

STC Salgótarján-Rákosmente KSK 2-1 (1-1)

Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 250 néző. Vezette: Újhelyi (dr. Ambrus, Pipicz)

STC Salgótarján: Fildan - Debreczeni, Híves, Gólya, Oroszi - Lupták, Berki, Zvara, Romhányi, Takács P. (Csóka, 46.) - Lukács R. (Illés E., 90.). Vezetőedző: Bari Jenő.

Rákosmente KSK: Markek - SImita, Nyúl, Balaskó, Vattai - Törőcsik, Dóczi, Bányai (Bujbáczi, 60.)(Lucz, 85.), Fitos - Sóron, Kerék (Gyárfás, 46.). Vezetőedző: Helm András.

Sárga lap: Lukács R., Oroszi, ill. Sóron, Vattai

Gól: Híves (33.), Lukács R. (75.), ill. Nyúl (10.)

Vasárnap este a szezon utolsó küldetésének vágott neki az előző három körben kikapó csapatunk, a bajnokság zárófordulójában a Rákosmente KSK alakulatát fogadtuk a Szojka Ferenc Stadionban.

Az előzetes sejtések szerint, egy igazi ki-ki meccsel búcsúztathatták a szezont a felek, hiszen mindkét oldal igen csak változatos évadot tudhat a háta mögött, nyílt sisakos csata előtt álltak tehát a nagyjából hasonló erősségűnek kinéző együttesek.

Az előző időszakhoz igazodván, ezúttal is rendkívül tartalékosan, sérülések által sújtva várhattuk a kezdősípszót, különböző nyűgök miatt Köböl, Sulcz, Benkő-Bíró, illetve Kerényi sem állhatott Bari Jenő rendelkezésére.

DSC_0445.JPG


Látszódott a találkozón, hogy gyakorlatilag tét nélkül zajlott, kevés szabálytalanság jellemezte a látottakat, a játéké volt a főszerep. A vendégek indították jobban a párbajt, az első félidő nyitórészében ők voltak aktívabbak, míg mi kontrákkal próbálkoztunk.

A tizedik percben előnybe került riválisuk, miután egy kavarodásból elért közeli góllal bevették a kapunkat Nyúl révén. Ahogy telt-múlt az idő, úgy kaptuk egyre inkább össze magunkat, az összecsapás harmadát átlépve pedig egalizáltunk: egy szögletnél a hálóőrt berobbanva megelőző Híves nagy erővel bólintotta a léc alá a labdát, így egy-eggyel fordulhattunk.

A második felvonásban továbbra is felszabadultan tették a dolgukat a csapatok. A mezőnyben kiegyenlített képet festett a küzdelem, kisebb-nagyobb lehetőségek pedig itt is-ott is akadtak. A látogatók próbálkoztak újra vezetést szerezni, Fildan eszén azonban másodjára már nem tudtak túl járni, míg nálunk a csereként beálló Csóka rontott kétszer is ziccerben.

Már a meccs záró részében jártunk, amikor összejött a fordítás: egy előre vágott labdára, Lukács Raymond csapott rá, először támadónk még belepüfölte a lasztit a másik oldal egyesébe, az elé visszapattanó játékszert viszont ezt követően közelről a kapuba stukkolta.

A hátralévő mintegy húsz minutumban ugyan próbálkozott ellenfelünk, már meg tudtuk tartani fórunkat, így kettő-egyes győzelemmel fejeztük be a pontvadászatot. Külön kiemelendő csatárunk, a góllövőlista harmadik pozícióját megkaparintó Lukács Raymond egyéni teljesítménye, aki huszonöt találattal fejezte be a mögöttünk hagyott évadot.

Raymond-Lukacs.jpg

A mieink a kilencedik helyen zártak, most jöhet egy kisebb nyári szünet, aztán hamarosan ismét nekivágunk a ránk váró feladatoknak!

Mestermérleg:

Bari Jenő: - Nem játszottunk jól, ezúttal sem voltunk olyan formában, mint korábban, nem azt mutatta a csapat, amit elképzeltem, voltak hibáink. Bár az ellenfél mondhatja, hogy néha aktívabb volt, mint mi, a lényeg azonban az volt, hogy megnyerjük ezt a találkozót, ami sikerült, az előző időszakban voltak olyan mérkőzéseink, ahol mi győzhettünk volna, mégis kikaptunk, de ilyen a futball! A végén, amikor már kinyíltak a vendégek, volt még két óriási ziccerünk, amiket viszont nem tudtunk berúgni. Szeretnék gratulálni a csapatnak, külön Lukács Raymondnak, aki eldöntötte a meccset, egyúttal huszonöt találatig jutott a szezonban, ami nagyon gyönyörű teljesítmény, sok sikert kívánok neki továbbra is. Megköszönöm a csapatnak az egész idényt és ezt az utolsó mérkőzést is, mert annak ellenére, hogy nagyon sok hiányzónk volt, nyerni tudtak, aminek örülök. Van bennem egy kis sajnálkozás, mert ha öt ponttal többet szereztünk volna, sokkal följebb, akár az ötödik helyen is végezhettünk volna, de ez van, ezzel kell megelégednünk, örülök, hogy el tudtuk érni célunkat, mégpedig azt, hogy az STC jövőre is NB III-as legyen.

Helm András: - Azt gondolom, jobban kezdtük az első félidőt, uraltuk a játékot, ennek eredményeként, vezetéshez is tudtunk jutni. Sajnos az utána következő helyzeteket nem tudtuk gólra váltani, a Salgótarján játéka feljavult, mi pedig a hiányzókat nem voltunk képesek pótolni. Szerintem megérdemelt lett volna a végén esetlegesen a döntetlen, de gratulálok az ellenfélnek.


,,Semmiképpen nem szeretnénk kikapni idehaza"

Bari Jenő szerint fejben kell helyreraknia a csapatot az utolsó forduló előtt.

Vasárnap befejeződik a szezon csapatunk számára, a hétvége utolsó napján a Rákosmente KSK együttesét fogadjuk tizennyolc órási kezdéssel a Szojka Ferenc Stadionban. Az idényzárót megelőzően vezetőedzőnket, Bari Jenőt kérdeztük.

- Hogyan töltötte a mögöttünk hagyott hétköznapokat a csapat?

- Az edzéseken kívül, megpróbáltuk kielemezni a legutóbbi mérkőzést. Csütörtökön szabadnapos volt a társaság, egyébként mindennap volt foglalkozásunk. Gondot jelent, hogy a sérültek állapota még mindig nem javult, nem hiszem, hogy közülük bárki is felépülne szombatig.

- Kik azok, akik biztosan nem ölthetnek szerelést vasárnap?

- Köböl és Sulcz már régebb óta sérült, Hívesnek a derekával van gondja, Zvara csak kétszer tréningezett a héten, hozzájuk pedig csatlakozott Kerényi is, akinek a térdével van probléma.

- Mennyire szabadíthatja fel a csapatot az a tény, hogy a bennmaradás már gyakorlatilag biztossá vált az előző forduló után?

- Mint volt futballista, úgy gondolom, jelenleg az a feladatom, hogy fejben helyrerakjam a csapatot és tudjam motiválni a srácokat a legutolsó mérkőzésen. Ilyenkor egy játékosnak sok minden járhat a fejében, valaki távozni akar, valaki maradni szeretne, nem tudjuk, hogy ki, mire gondol, úgyhogy elég nehéz ilyenkor már tűzben tartani egy csapatot. Én minden erőmmel azon leszek, hogy a fiúk az előző meccseknél komolyabb motiváltsággal menjenek ki a pályára, hogy meg tudjuk nyerni ezt a találkozót, mivel szeretnénk minél följebb végezni a táblázaton! Bízom benne, ezt meg tudjuk oldani, biztos, hogy nem lesz könnyű feladat, a sérültekkel sokkal könnyebb lenne a dolgunk.

- Mit vár az RKSK elleni összecsapástól?

- Az RKSK eléggé furcsa gárda az eredményei alapján. Valamikor idegenben is nagyon sokat tudnak rúgni, de volt már rossz sorozatuk is. Szerintem egy hangulatcsapattal lesz dolgunk, mely együttes teljesítménye attól függ, éppen milyen kedvben vannak a futballistái, ennek függvényében esnek túl a meccseken. Nagyon már ők sem léphetnek előre, sem hátra, nyugodtan futballozhatnak, és úgy vélem, éppen ezért lehet nehéz ez a kilencven perc. Lehet, hogy egy nyílt mérkőzés lesz, de mi semmiképpen nem szeretnénk kikapni idehaza, szóval a védekezésre is oda fogunk figyelni. Tapasztalt csapata van az ellenfélnek, de sok futással, akarattal, illetve harcossággal lelet őket győzni, talán rájuk is jellemező lesz, amit nem rég fejtegettem...

IMG_0632.jpg


Nyári focitábort szervez klubunk

7-14 éves korig várjuk az ifjú labdarúgók jelentkezését.

2017. június 17-től kezdődően, június 23-ig bezárólag nyári focitábort szervez 7 és 14 éves közötti gyermekek számára klubunk. A salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő esemény díja 15 000 Ft, mely összeg tartalmazza az ebéd és az uzsonna költségeit is. Minden egyéb fontos részlet az alább látható plakáton érhető el! Várjuk a sportolni, mozogni szerető gyermekek jelentkezését! Biztosan nem fogtok csalódni!

FOCITABOR-2017-1.jpg


Vasárnap az RKSK ellen zárjuk a szezont

Már csak egy mérkőzés választja el csapatunkat a bajnokság végétől.

A Monor elleni tisztes főhajtás után, vasárnap már az utolsó, harmincnegyedik körnek vághat neki együttesünk: a hétvége utolsó napján a Rákosmente KSK gárdáját fogadjuk a Szojka Ferenc Stadionban tizennyolc órási kezdéssel.

Háromesélyesnek tűnő mérkőzés várhat a mieinkre a tőlünk három ponttal többel rendelkező, a tabella hatodik helyén álló budapesti társasággal szemben, gyakorlatilag bármi megtörténhet a már igazi téttel nem bíró összecsapáson. Aktuális riválisunk, hozzánk hasonlóan igen csak változatos szereplési mutatót jegyezhetett fel ezidáig, tizennégyszer nyertek a vendégek, háromszor remiztek, tizenhárom alkalommal pedig kikaptak, eddigi találkozóikon hatvannyolc gólt értek el, míg ötvenkettőt kaptak, legutóbbi erőfelmérőjükön három-egyes arányban múlták felül az Újpest kettőt.

RKSK-STC.jpg

A otthonuktól távol hét siker mellé, három döntetlent és hat fiaskót feljegyző látogatókkal kapcsolatos külön adalék, hogy nagyjából egy hónappal ezelőtt a Szűcs Lajost váltó Helm András vette át az őszi odavágón három-egyre nyerni tudó vetélytársunk irányítását.

Csapatunk három, nem túl jó végkifejlettel lepergő kilencven percet követően várhatja a kezdősípszót, megnyugtató tény, hogy a bennmaradás gyakorlatilag biztosnak mondható, csupán egy rendkívül abszurd esetben kellene még izgulnunk, amennyiben hozzávetőlegesen kilenc-tízgólos arányban kapnánk ki az idényzárón... Ez a csoda viszont nagy valószínűséggel nem fog megtörténni, egy nyílt sisakos, igazi ki-ki meccsen lehetünk érdekeltek, ugyan Bari Jenőnek még mindig számolnia kell hiányzókkal, bízzunk benne, hogy képesek lesznek előrukkolni egy kellemes szezonbúcsúval a srácok.

33. forduló:

Rákosmente KSE-Újpest FC II 3-1 (1-0)

Rákosmente KSK: Markek - Simita, Nyúl, Balaskó, Farkas - Törőcsik, Dóczi, Vattai, Sóron - Bányai (Ott, 90.),Bujbáczi (Kerék, 60.). Vezetőedző: Helm Gábor.

Gól: Törőcsik, Sóron, Farkas

NB III Keleti-csoport, 34. forduló, 2017. június 4. (vasárnap), 18.00:
STC Salgótarján-Rákosmente KSK
Helyszín: Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion.


Két újabb kieső lett hivatalos a 33. forduló után

Hozta a kötelezőt következő riválisunk.

A legutóbbi hétvége során a harmincharmadik kört bonyolították le a harmadik vonal Keleti-régiójában. Az aktuális fordulót követően immáron matematikailag is eldőlt, hogy az Újpest kettő és a Hajdúböszörmény után, a Jászberénnyel szemben alulmaradó Hatvan és az ESMTK ellenében döntetlent elérő REAC is kiesett az NB III-ból, az ötödik, még  búcsút jelentő helyre több gárda is odaérhet az idényzárón.

Idénybeli utolsó vetélytársunk, a Rákosmente KSK kötelező győzelmet aratva gyűrte le az újpesti fiatalokat, a már bajnok Kazincbarcika a Tiszaújvárost is elintézte, a Putnok bevette Nyírbátort, a BKV Előre egygólos meccset húzott be a Diósgyőr kettőnél, a Tállya felülkerekedett a DVSC-DEAC-on, míg az MTK tartalék együttese könnyedén elbánt a Hajdúböszörménnyel.

NB III Keleti-csoport, 33. forduló:

Rákosmente KSK-Újpest II 3-1

Kazincbarcika-Tiszaújváros 4-1

Hatvan-Jászberény 0-2

Nyírbátor-Putnok 0-2

REAC-ESMTK 1-1

Diósgyőr II-BKV Előre 0-1

Tállya-DVSC-DEAC 2-0

MTK II-Hajdúböszörmény 4-0

Monor-STC Salgótarján 4-2

18766468_1526425240734988_4594485379071361483_o.jpg


Emelt fővel maradtunk alul Monoron

Az első félidő után még előnyben lévő csapatunk a szünet után kapott ki a második helyen záró hazaiaktól.

NB III Keleti-csoport, 33. forduló:

Monori SE-STC Salgótarján 4-2 (0-1)

Helyszín: Monor, Balassi Bálint utcai Stadion, 250 néző. Vezette: Györki (Farkas, Kovács B.)

Monori SE: Bozsó - Balanescu, Ficsor (Tamás D., 60.), Villányi, Mészáros - Karacs, Miholics (Urbán G., 28.), Hunya, Bonifert (Illés B., 81.) - Fazekas, Bogáti. Vezetőedző: Horváth Dávid.

STC Salgótarján: Kersák - Debreczeni, Gólya, Benkő-Bíró, Kerényi (Móricz, 89.)- Lupták, Nagy R. (Csóka, 67.), Romhányi, Takács P., Oroszi - Berki (Illés E., 83.). Vezetőedző: Bari Jenő.

Sárga lap: Villányi, Hunya, Bonifert, Bogáti, ill. Romhányi

Gól: Tamás D. (62.), Bogáti (64., 78.), Urbán G. (73.), ill. Berki (45., 71.)

Szombaton a harmadosztály Keleti-régiójának harmincharmadik fordulójának is nekivágtunk, a hétvége első napján a bajnokság egyik legerősebb gárdájának számító Monor otthonában léptünk pályára. Ezúttal kedvezőtlen előjelekkel várhattuk a kezdősípszót, hiszen különböző okok miatt Hívesre, Sulczra, Köbölre, Zvarára, illetve Lukács Raymondra sem számíthatott Bari Jenő.

Ilyen előzmények, illetve a házigazdák játékerejének tudatában, egyértelműen ki lehetett mondani, hogy nem mi vagyunk a kilencven perc favoritjai, nehéz mérkőzés előtt álltunk.

Hiába azonban az előzetes borúlátó sejtések, az első félidőben remekül focizott csapatunk, ezzel szemben ellenfelünk csak kereste a helyét a pályán, kevés sikerrel. Jól adogattunk, gyakorlatilag csak rajtunk múlott, hogy mikor tudunk betalálni.

Már sokan a pihenőre készültek, amikor Berki István révén megszereztük a vezetést, így jó hangulatban mehettek szusszanni játékosaink.

A második felvonásban már érezhető volt, hogy eggyel feljebb kapcsoltak a Pest megyeiek, akik a találkozó harmadánál egalizáltak, majd hamarosan előnybe is tudtak kerülni egy finoman szólva is vitatható büntető segítségével.

Nagyjából húsz perc lehetett hátra, amikor Berki István duplázott, hiába tudtunk viszont egyenlíteni, mert egy újabb rövidzárlat következtében gyors egymásutánban kétszer tudtak beköszönni a hazaiak, akik így négy-kettes arányban behúzták a pontokat, egyúttal bebiztosították, hogy a második helyen fejezik be az idényt.

Legközelebbi, egyben szezonzáró összecsapásunkra a következő hétvége vasárnapján kerül sor, tizennyolc órási kezdéssel a Rákosmente KSK alakulatával mérjük össze tudásunkat a Szojka Ferenc Stadionban. Perpillanat széles skálán mozog, hogy milyen helyezést érhetünk el az évad végén, mivel nagyon egyben van a mezőny, jelenleg megtippelhetetlen, hogy hányadik pozíciót kaparinthatjuk meg, de az biztos, hogy egy újabb fontos találkozónak nézünk elébe!

Mestermérleg:

Horváth Dávid: - Az első félidőben rosszul, ötlettelenül futballoztunk, megérdemelten szerzett vezetést a Salgótarján. Azonban a második játékrész, az egyik legjobbak sikerült negyvenöt percünk volt ebben a bajnokságban. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, és ezzel, az utolsó fordulótól függetlenül eldőlt, hogy ezüstéremmel zárjuk a szezont. Gratulálok a csapatnak!

Bari Jenő: - Megpróbáltuk megnehezíteni a Monor dolgát, még annak ellenére is, hogy nagy tartalékosan utaztunk el a sok sérült és eltiltott miatt. Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, mert annak ellenére, hogy hiányosan álltunk fel, az első félidőben azt láttam, ami még a mostani rossz szériánk előtt a csapatban volt, azt a lelkesedést, futást, odafigyelést, nagyon jó kontrákat vezettünk, az első játékrészben jobbak voltunk, mint az ellenfél, a szünet előtt pedig a vezetést is megszereztük. Sajnos a pihenőt követően, megint volt egy ötperces semmilyen játékunk, benne volt már a levegőben a hazaiak gólja, ami aztán jött is. Ezután egy igen csak kétes tizenegyest fújt be ellenünk a játékvezető, úgy vélem, ilyen büntetőt nem szabadna megadni... Ugyan ki tudtunk még egyenlíteni, két óriási hibából még kétszer a kapunkba talált a Monor, így kikaptunk. Nagyon sajnálom a vereséget, nem volt elég az első félidei jó játék, amit nem tudtunk hozni az egész meccsen. Remélem, a játékosok átérzik, hogy milyen szituációban vagyunk, a héten pedig maximálisan odateszik majd magukat, hogy meg tudjuk nyerni az utolsó mérkőzésünket!

DSC_0195.JPG


,,Saját kezünkben a sorsunk"

Bari Jenő szerint nem feltartott kezekkel kelünk útra szombaton.

Az NB III Keleti-csoportjának harmincharmadik fordulójában Monorra látogatunk. A szombaton tizennyolc órási kezdéssel esedékes találkozó előtt együttesünk vezetőedzőjét, Bari Jenőt kérdeztük több téma kapcsán.

- Hogyan peregtek le az elmúlt napok a csapat háza táján a BKV Előre elleni találkozó után?

- Átbeszéltük a dolgokat. Mindennap volt edzésünk, sajnos azonban továbbra is sok a hiányzónk, így elég gyér létszámmal tudtuk megtartani a foglalkozásokat. Elterveztük a szombati játékot, remélem, ütőképesek lehetünk.

- Mentálisan milyen állapotban vannak a srácok a két vereséget követően?

- Elég szomorúak vagyunk. Nemrégen volt egy szép sorozatunk, most viszont két vereségünk van egymás után. Próbáljuk visszabillenteni a játékosokat a korábbi állapotukba. Sajnos ezek az eredmények annak köszönhetőek, hogy nem tudtuk megfelelően pótolni a hiányzókat.

- Perpillanat négy pontra vagyunk kiesőzónától. Mit gondol, hátrafelé is érdemes nézegetnünk?

- Matematikailag még kieshetünk. Jó lett volna legalább egy pontot szerezni a BKV Előre ellen, akkor nyugodtabbak lehetnénk. Más csapatok eredmények is néznünk kell, de szerintem a saját kezünkben van a sorsunk. Úgy gondolom, szerzünk annyi pontot a hátralévő két mérkőzésen, hogy biztos legyen a bennmaradás.

- Mit vár a Monor elleni mérkőzéstől az ismert előzmények tükrében?

- Amilyen állapotban most vagyunk, úgy gondolom, ki kell mondani, a Monor az összecsapás esélyese. Ennek ellenére, nem feltartott kezekkel megyünk, megpróbáljuk megnehezíteni az ellenfél dolgát, és esetleg pontot vagy pontokat ellopni tőlük. Nem lesz egyszerű feladat, de bízok a csapatban!

- Kik azok, akik biztosan nem ölthetnek szerelést szombaton?

- Köböl, Sulcz, Kerényi, Zvara, Híves sérüléssel bajlódik, Csóka beteg, Lukács Raymond beteg eltiltott. Több a hiányzónk, mint amennyi ép emberrel rendelkezünk...

IMG_0632.jpg


Szombaton irány Monor

A második helyen álló csapatnál lesz jelenésünk az utolsó előtti fordulóban.

A BKV Előre elleni fájó fiaskót követően szombaton már az NB III Keleti-csoportjának utolsó előtti, harminchamadik fordulójának vág neki együttesünk: tizennyolc órától a nagy valószínűséggel az idényt ezüstéremmel záró Monor otthonában fogunk pályára lépni.

STC-Monor.jpg

Nehéz küldetés előtt állunk a mezőny egyik legerősebb gárdájával szemben, a szezon lepergő részében hatvankettő pontot gyűjtő, tizenkilenc győzelmen kívül öt remit és nyolc vereséget elkönyvelő házigazdák egy esetleges sikerrel végérvényesen bebiztosítanák második pozíciójukat, így biztosra vehető, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a kilencven percre. Az előző körben az Újpest tartalékjainál kettő-nullás arányban diadalmaskodó riválisunk mindent összevetve igen masszív mutatókkal rendelkezik, megemlítendő, hogy a legkevesebb gólt kapták a bajnokságban, mindössze harmincat, ellenfeleik kapuját negyvenhét ízben vették be.

Az őszi odavágón, nagy csatában kettő-egyre kikapó mieink sérülések által sújtva készülődnek, ettől függetlenül bízzunk benne, hogy ahogy pár héttel ezelőtt Jászberényben, ezúttal is képesek leszünk meglepni a táblázaton előrébb tanyázó vetélytársunkat, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de kellő lelkesedéssel megtréfálhatjuk a hazaiakat.

32. forduló:

Újpest FC II-Monori SE 0-2 (0-2)

Monori SE: Bozsó - Balanescu (Illés B., 59.), Ficsor, Villányi, Bonifert - Karacs, Miholics (Kelemen Á., 67.), Hunya, Fazekas - Urbán G. (Tamás D., 70.), Bogáti. Vezetőedző: Horváth Dávid.

Gól: Miholics, Urbán G.

NB III Keleti-csoport, 33. forduló, 2017. május 27. (szombat), 18.00:
Monori SE-STC Salgótarján
Helyszín: Monor, Balassi Bálint utcai Stadion.